Praktijk voor persoonlijke groei

Lieve mensen van mijn meeleefgroep,

Het woord van 2013: selfie!!!!

Het slaat op het maken van een foto van jezelf met je telefoon. Dat valt trouwens nog niet mee om een beetje een flatteuze foto op die manier te maken. Ik heb geoefend, maar de beste is toch deze, gemaakt door Klaas. Zo zie je maar weer: waar ben ik zonder hem.

Eigenlijk slaat het woord selfie wat mij betreft op mijn thema van dit jaar: voor mezelf gaan! Gaan voor waar ik in geloof, laten weten waarin ik geloof en dat is vooral in mezelf!!! Wat bijzonder dat een ziekte als kanker je daar kan brengen.

Maar waar was ik geweest zonder jullie allemaal. Wat is het geweldig om gesteund te worden door zoveel lieve mensen.

Eigenlijk dacht ik dat mijn brief van september de laatste was, maar ik vind een moment als deze, zo vlak voor het einde van het jaar 2013, een heel mooi moment om nog even iets te laten horen.

Ik ga met een heel goed gevoel het nieuwe jaar in. Er gebeuren nog steeds zulke mooie dingen: In februari is er weer een Simontonlezing. En in maart komt Ard Pisa naar Enschede voor een lezing over zijn boek: Wat Angelina niet wist over kanker. Ik heb hem benaderd en hij komt.

Begin februari ga ik eerst nog naar een lezing van hem via www.succesboeken.nl en ga ik persoonlijk kennismaken. Ook mijn homeopaat geeft diezelfde middag een voordracht. En ik ga Thera Balvers van Simonton Nederland aan beiden voorstellen. Is dat niet leuk?

Verder heb ik een heel bijzondere man leren kennen: Gabriel Devriendt, een bioloog die zich aan de farmaceutische wereld heeft ontworsteld en de nieuwe biologie aanhangt (lees hiervoor ook: De biologie van de overtuiging van Bruce Lipton). Allemaal ontwikkelingen waar ik zo blij van word.

En het mooiste: mijn website is klaar, mijn praktijkruimte ingericht en begin januari zijn mijn kaartjes er ook. Voor mijn gevoel klopt het nu allemaal.

Ik wens jullie allemaal heel veel geluk in 2014. En zoals op de kaartjes staat die ik de laatste tijd al links en rechts uitdeelde:

Verwacht een wonder!

13 reacties op “Praktijk voor persoonlijke groei

 1. Hi Josien, ]

  Wat heb ik een bewondering voor jou. Ik wens je veel succes met je nieuwe praktijk. Jij bent een topper!!!!

  Dikke knuffel,

  Renate (van de Lakestenen en de Bouwsteen)

 2. Wauw, marevilloso!! Geweldig. Veel werk, van binnen en van buiten en hier staat het dan: Zwart op wit en met veel kleur. Heel veel succes, con un fuerte abrazo, oftewel een dikke knuffel, Dineke

  • I vividly remember that line, too. But are you sure it wasn’t from a Lanacaine commercial? What I remember about Preparation H commercials is the guy saying “Preparation H SHRINKS the swelling”. When he begins he is holding his hands about two feet apart. When he intones &#NS80;2HRI8KSࢭ he moves them closer together by several inches. If his problem were that bad, he’d need Preparation H^3…

 3. En wat komt er veel goeds en moois naar buiten! Een mooie betekenisvolle stap voor jou en voor alle anderen die jij er mee zult helpen. Na alle jaren dat ik je ‘volg’, weet ik zeker dat dat het geval zal zijn. Hartelijke groet, Fennanda

 4. Hallo Josien,
  Ik ben een vrouw van 57 en heb een bijna gelijklopend verhaal als dat van jou
  Alleen ik woon in België In Nederland wordt er veel opener over dit alles gepraat
  Mensen komen naar buiten, doen iets, helpen anderen .. Ik zou graag willen deelnemen aan die interessante voordrachten/lezingen, maar vind het een beetje
  te ver van Westerlo 2260 /B naar Enschede Misschien in mei wanneer ik er een week kan blijven? Veel succes en dank voor jouw verhaal , met liefs
  Nicole Vercammen

 5. Hai Nicole, Weet je dat je het zelf ook kunt organiseren?
  Zoek, je vindt vast mensen die gelijkgestemd zijn bij jou in België. En trek je stoute schoenen aan. Het is heel leuk om te doen hoor.
  Liefs

  • *Btaeichounbrte : 🙂 ! Biz ! *Gourmandises chroniques : ravie que tu sentes bien dans mon nouveau décor.*Lilibox : j'ai suivi tes différents changements et à chaque fois j'ai imaginé que cela devait correspondre à une envie précise 🙂 ! *Les chéchés et Easy kitchen : oooh merci ! *Davy : merci pour ta première visite. Le précédent look était tout noir. *Bolli's kitchen : on ne peut pas plaire à tout le monde 😉 ! Merci pour ton commentaire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *