Dansend En Zingend De Zomer In

Dacing Queen definitiefGelukkig zijn is wat iedereen wil. Daar is elk mens naar op zoek. Vaak wordt dat gezocht in materie en in het vinden van iemand die van je houdt. Dingen en andere mensen moeten dan zorgen voor jouw geluk. Dat je zelf ook kunt zorgen voor je eigen geluk wordt vaak over het hoofd gezien. Mijn uitgangspuntA is dan ook: creëer je eigen geluk. Ontdek wat voor jou de dingen zijn die je blij maken, waar je warm en enthousiast van wordt. Dat zijn de geluksbrengers. En het mooie is dat bezig zijn met die zaken, het genieten ervan, heel goed is voor je gezondheid. De stoffen die vrijkomen tijdens zulke situaties versterken je immuunsysteem.

 

In het kader daarvan is de activiteit: Dansen en zingend de zomer in.
Op de website www.energiekevrouwenacademie.nl staan o.a. filmpjes waar je blij van wordt. Daar was de scene uit Mama Mia Dancing Queen er eentje van. Daar werd ik zo enthousiast van dat ik sterk het gevoel kreeg: dat wil ik ook. En ook: dat kan ik natuurlijk zelf organiseren. Onmiddellijk wist ik dat ik contact met Tessa Kortenbach moest zoeken; dansspecialist, presentatiespecialist, super enthousiast en overal voor in. En de uitwerking heeft nu vorm gekregen.

 

Op vrijdagavond 4 juli  om half 8 gaan we dit idee gestalte geven.

 

De locatie is op het Rutbeek bij Buitenhoff.

 

We willen vrouwen in alle leeftijden hieraan mee laten doen, zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Gewoon omdat het zo leuk is en je zo blij naar huis gaat. En dat gevoel ook weer kunt oproepen als je de verfilming terug ziet.

 

Tessa zorgt dat er ongeveer een uur gevuld gaat worden aan warming up, oefenen van danspasjes en uitvoeren (miss. meerdere keren; er wordt ook gefilmd).

 

We hebben mensen van de techniek van de Theaterobers (daar hoort Tessa ook bij) ook bereid gevonden dit kosteloos technisch te begeleiden.

 

Op mijn werk ( arbeidstraining en scholing van jongeren met ASS problematiek) is de flyer door een jongere ontworpen.

 

En terwijl ik het al zo links en rechts vertel, worden mensen al enthousiast.

 

Mijn motivatie:

 

– Doe dat waar je blij van wordt (een onderdeel van mijn genezingsproces het afgelopen jaar)

 

– Doe iets met een idee waar je enthousiast over bent, zoek mensen die kunnen ondersteunen, voer het uit!

 

– Meryl Streep is op het moment van de opname 58 jaar. Ik word deze zomer ook 58 en dat is voor mij een bijzondere leeftijd. Mijn moeder overleed nl toen ze 58 was……

 

– Vooral na het afgelopen jaar wil ik laten zien dat je zelf kunt creëren, zelf je leven leuk kunt maken. Ik hoop dat dat inspirerend kan werken voor anderen.
Dacing Queen definitief

16 reacties op “Dansend En Zingend De Zomer In

  1. Geweldig Josien! Jij leeft je dromen. Ik ben heel blij dat ik je mag ondersteunen. Jij hebt mij al geïnspireerd kom op dames….laten we samen dansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *